Kagens Dag 2015

Her d. 29 april lukker vi dørene op for den årlige succes: Kagens Dag 2015! Eventet vil foregå i Novo/Lundbeck salene på Pharmaschool fra kl. 14:00 – 18:00. Vi har fået arrangeret oplæg gennem dagen for at give jer mere indblik i Farmaceuter uden Grænser. Oplæggene vil foregå hhv. 15:00, 15:45 og 16:30.

15:00 vil Anders Riber Jespersen fortælle om sin udsendelse til Tanzania og om Tanzania projektet.

15:45 vil Ditte Poulsen og Nermin Tawfiq fortælle om FuGs 3 projekter (Tanzania, Ghana, Sierra Leone) og om studenternetværket.

16:30 vil Amila Zekovic fortælle om sin udsendelse til Ghana og om Ghana projektet.

Der vil være kagebuffet ved betaling af 30kr og der vil være lige hvad hjertet begærer (i form af kager). Vi lover at der også vil være glutenfri og veganske kager – dog lover vi ikke hvor meget der vil være tilbage hvis du først kommer senere på dagen ;).

Der er også mulighed for at låne brætspil i baren HELT GRATIS! Vi har kortspil, ludo, backgammon, trivial pursuit og mange flere. Der serveres også kaffe/the i baren for kun 10kr.

Som noget HELT UNIKT kan man i år være så heldig at få en GRATIS FuG Kaffe/the kop med unikt design!      – Det kræver at man er én af de første 30 personer som tilmelder sig som støttemedlem til Farmaceuter uden Grænser. Det koster for studerende KUN 100kr om året at blive støttemedlem i FuG! Det kan næsten ikke betale sig at lade være ;).

I indgangen vil der kun modtages kontanter, så husk at hæve penge! Der kan betales med mobilepay og dankort i baren ved køb af kaffe/the.

Så tag din ven i hånden og kom kagesulten med til den fantastiske Kagens Dag 2015! 🙂