Studenternetværket

Studenternetværket er en forholdsvis nyetableret gruppe i FuG regi. Det er skabt for at give plads til studerendes input og ideer til organisationen. Det er således planen, at de studerende kan involvere sig i projekterne og derved skabe en bredere viden omkring FuG.

Studenternetværket består hovedsageligt af studerende på PharmaSchool (farmaceutstuderende). Der afholdes møder cirka hver anden måned, hvor gruppen samles og planlægger kommende events eller brainstormer nye tiltag. Der er altid plads til flere studerende med gode ideer og gå‐på‐mod.

Siden opstarten har studenternetværket udviklet sig meget og der er gennem netværket blevet udført adskillige selvstændige aktiviteter.

IMG_2466

Landsindsamling på apotekerne

En af aktiviteterne er en landsindsamling på uddannelsesapotekerne i Danmark, hvor indsamlingsbøsser blev delt ud med farmaceutstuderende på praktikophold. Indsamlingen endte i foråret 2014,og det indsamlede beløb går til kampagnen ”Støt os i kampen mod forfalsket medicin”. Her er hovedudgangspunktet projektet om forfalsket medicin i Ghana.

Kagens Dag

Kagens Dag afholdes 1-2 gange om året, første gang i efteråret 2013, hvor der i indgangen blev betalt 30 kr., og så var der alt den kage, som man kunne spise. Kagerne blev doneret fra bagere, venner og bekendte. Der var i løbet af eventet en afstemning om dagens flotteste kage, hvor deltagerne havde gjort sig meget umage. Cirka 100 personer var forbi, og de gik ikke sultne derfra.

Fredagsbar på PharmaSchool

Derudover har studenternetværket arrangeret flere fredagsbarer på PharmaSchool. Her har studerende og andre interesserede over en øl kunnet få sig en snak med repræsentanter fra FuG og høre mere om vores organisation og vores projekter.

Studenternetværket kan kontaktes på student@fug-dk.dk