Persondata

Persondata i FuG
Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger beskyttes, og derfor vil vi informere dig om vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Ved indmeldelse giver du samtykke til at FuG opbevarer dine oplysninger.

Personlige oplysninger
I forbindelse med indmeldelse som støttemedlem af FuG har du indgivet person data som anvendes til at sende nyhedsbrev ud, samt betaling af medlemskontingent. Du kan til en hver tid få udleveret de data FuG har om dig.
De oplysninger vi har om dig er dit navn, email adresse, indmeldelsesdato, forventet studieår (hvis du er studerende), PBS (hvis dette er tilmeldt), din private adresse (hvis PBS ikke er tilmeldt).

Slette informationer
Ønsker du at slette dine personlige oplysninger hos FuG, skal du rette henvendelse til os og vi vil derefter slette dine oplysninger. Da vi anvender oplysninger til at kontakte dig og til betaling af kontingent, betyder det at du bliver meldt ud som støttemedlem til FuG.

Samarbejdspartner
FuG samarbejder med ForeningsLet, Nets, Mailchimp, Dansk Bank og Willis. Du kan læse mere om deres privatlivspolitik på deres hjemmesider.

FuG videregiver ikke persondata til øvrige 3. pars uden at indhente samtykke fra dig.
Har du spørgsmål til dine oplysninger, er du velkommen til at skrive til info@fug-dk.dk