Farmaceuter uden Grænser søger initiativrig og kreativ kommunikationsmedarbejder!

Er du dygtig indenfor kommunikation og har du det der skal til for at udvikle og implementere FuGs kommunikationsstrategi samt skabe organisationens visuelle identitet? Så har du nu rig mulighed for at afprøve egne evner som kommunikatør og tilegne dig nyttige kompetencer.

Til opgaven søger vi en kandidat, der er journalist eller uddannet inden for kommunikation, eller er studerende indenfor kommunikation der er ved at afslutte sit studie. Du skal være stærk skriftlig – både på dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du har kendskab til udviklingsarbejde, især indenfor sundhedsområdet. Derudover er det vigtigt, at du er engageret, opsøgende, selvstændig og kreativ.

Dine primære opgaver bliver at varetage organisationens Facebook-side, hjemmeside, mail og nyhedsbrev.

Derudover vil du stå for at udvikle PR-materiale, rekrutterings- og kommunikationsstrategi,  fondsansøgninger, jobopslag og organisationens identitet på de sociale medier, samt planlægge events og foredrag, som du også deltager i.

Arbejdstiden er i gennemsnit 5-10 timer ugentligt, og stillingen er ulønnet.

Til gengæld tilbyder vi:

  • Et arbejde, hvor du har mulighed for at arbejde selvstændigt og tilegne dig vigtige kompetencer inden for kommunikation og NGO-arbejde
  • Deltagelse på CISU-kurser
  • Arbejde i et tværfagligt miljø
  • Indsigt i sundhedsfaglige problemstillinger i udviklingslande
  • Ejerskab over dit eget projekt
  • Et arbejde, hvor du kan være kreativ og får lov at ”prøve ting af ”
  • Erfaring med udviklingsarbejde

Er du den rette kandidat til stillingen, så send en ansøgning samt dit CV til info@fug-dk.dk senest den 25. september 2015.

Ved spørgsmål kan du kontakte:

Amila Zekovic, tlf. 53691403

eller

Søren Post Larsen, tlf. 50528409