Fernisering og generalforsamling i Farmaceuter uden Grænser

[:da]Medicines for Life
Farmaceuter uden Grænser sætter med udstillingen Medicines for Life fokus på salg og anvendelse af medicin i Sierra Leone.

Ønsker du indblik i, hvordan arbejdet med medicin i vestlige lande er forskelligt fra anvendelse af vestlig medicin i et udviklingsland? Er du interesseret i at høre om, hvordan handel med lægemidler påvirker folkesundheden, og hvordan millioner navigerer i et komplekst og dårligt reguleret sundhedsvæsen?

Så kom til ferniseringen af Medicines for Life d. 20 januar fra kl. 16-18 i kantinen på PharmaSchool, Universitetsparken 4, 2100 København Ø. Her kan du blive klogere på kompleksiteten af lægemiddelmarkedet i et udviklingsland og høre mere om, hvorfor det er så vigtigt med uddannet sundhedspersonale på et globalt plan.

Sierra Leone
I Sierra Leone er vestlig medicin en eftertragtet vare, og det handles derfor på hvert et gadehjørne af faglærte såvel som ufaglærte sælgere. Medicin redder mange liv hver dag, men overforbrug og forkert anvendelse har alvorlige konsekvenser for folkesundheden – både nu og på længere sigt.

Med udstillingen Medicines for Life ønsker Farmaceuter uden Grænser at oplyse om paradokset i udbredelsen af vestlig medicin i udviklingslande, samt give indsigt i vigtigheden af at sundhedsfaglige fagfæller står sammen i kampen om at fremme den universelle ret til sikker lægemiddelbehandling.

Udstillingen har udgangspunkt i unikke historier og medrivende billeder fra felten, som fortæller om den almene borgers såvel som statens udfordringer. Udstillingen er udarbejdet i tæt samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere fra apoteket på Masanga Hospital.

Generalforsamling i Farmaceuter uden Grænser
Den årlige generalforsamling i Farmaceuter uden Grænser afholdes umiddelbart efter ferniseringen d. 20 januar fra kl. 18-19 i PharmaSchools Kantine, Universitetsparken 4.

Generalforsamlingen er relevant for alle medlemmer, nye som gamle, samt andre interesserede. Det er en oplagt mulighed for at høre nærmere om foreningen og det arbejde, vi laver. Vi fortæller om vores arbejde det forgangne år, og medlemmer har mulighed for at præge vores mål for det kommende.

Forslag, der ønskes behandlet under generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest onsdag d. 15. januar.

Der er indlagt en pause, hvor der vil være en let forplejning og mulighed for at høre nærmere om de enkelte projekter.

Vil du vide mere om Farmaceuter uden Grænsers arbejde inden generalforsamlingen, kan du læse mere på hjemmesiden www.fug-dk.dk eller følge os på Facebook www.facebook.com/fugdk[:]