Mød de udsendte – Stine

[:da]11826035_10153551343831118_1910985922337073546_nNavn:

Stine Trolle

Hvor skal du udsendes til:

Masanga Hospital, Sierra Leone

Hvornår:

12. oktober  – 28. november 2016

 

Alder:

25

Uddannelse:

Kandidatstuderende i Farmaci

Hjemby:

Bosat på Nørrebro, København, men er opvokset på Fyn

Hvad skal du lave i Sierra Leone?

Forskningsstudie, som er en del mit afsluttende speciale projekt på farmaceut-uddannelsen. Mere præcist skal foretage et baseline studie af Good Pharmacy Practice (GPP) på sygehusapoteket på Masanga Hospital. GPP er et internationalt begreb, der bruges i fagligt regi til at bedømme valiteten og sikkerheden omkring håndtering af medicin i kliniske enheder. Udover projektet vil jeg også være med i den daglige drift på apoteket. Specialeprojektet sker gennem et samarbejde mellem Masanga Hospital og Farmaceuter uden Grænser Danmark (FuG) og med faglig vejledning fra Københavns Universitet, Institut for Farmaci, Samfundsfarmaci.

Resultatet af specialeprojektet vil komme til gavn for Masanga Hospital, da dette vil være opstart på et 5-årigt projektsamarbejde af FuG.

Hvad er din motivation for at tage af sted?

Jeg er personligt meget motiveret til, i samarbejde med de lokale, at forbedre forholdene for både patienter og ansatte på Masanga Hospital. Jeg er motiveret af udfordringer, og dette specialeophold vil udfordre mig både fagligt og personlig, men naturligvis også sprogligt og kulturmæssigt. Jeg er dog overbevist om, at mine tidligere erfaringer i lignende forhold, vil være mig til stor støtte.

Hvilke forventninger har du til udsendelsen?

Et spændende ophold, hvor jeg får en unik indblik i hverdagen på et hospital i et af verdens fattigste lande. Jeg forventer, at blive udfordret og inspireret både fagligt og personlig, og møde en masse nye mennesker og en ny kultur.

Nævn tre ting du helt sikkert vil medbringe:

Dagbog, myggenet og sjippetov[:]