FuG søger 1-2 initiativrige medarbejdere til PR- og kommunikation (frivillig)

[:da]Farmaceuter uden Grænser (FuG) har vokseværk og derfor har vi brug for nye kræfter til at udvikle og implementere FuGs eksterne kommunikation og visuelle identitet. Som kommunikationsmedarbejder får du rig mulighed for at afprøve dine evner som kommunikatør og tilegne dig nyttige kompetencer.

Vi søger 1-2 kandidater med stærke skriftlige kompetencer – både på dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du har kendskab til udviklingsarbejde, især indenfor sundhedsområdet. Derudover er det vigtigt, at du er engageret, opsøgende, selvstændig og kreativ.

Dine primære opgaver bliver at varetage organisationens Facebook-side, hjemmeside, mail og nyhedsbrev. Derudover vil du stå for at udvikle PR-materiale, rekrutterings- og kommunikationsstrategi, fondsansøgninger, jobopslag og organisationens identitet på de sociale medier, samt planlægge events og foredrag, som du også deltager i.

Arbejdstiden er i gennemsnit 3-7 timer ugentligt. Vi har desværre ikke mulighed for at udbetale løn på nuværende tidspunkt, men til gengæld tilbyder vi:

  • Et arbejde, hvor du har mulighed for at arbejde selvstændigt og tilegne dig vigtige kompetencer inden for kommunikation og NGO-arbejde
  • Deltagelse på CISU-kurser
  • Arbejde i et tværfagligt miljø
  • Indsigt i sundhedsfaglige problemstillinger i udviklingslande
  • Ejerskab over dit eget projekt
  • Et arbejde, hvor du kan være kreativ og får lov at ”prøve ting af ”
  • Erfaring med udviklingsarbejde

Er du den rette kandidat til stillingen, så send en ansøgning samt dit CV til info@fug-dk.dk senest den 23. september 2016.

Ved spørgsmål kan du kontakte Amila Zekovic, tlf. 53691403.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,

Farmaceuter uden Grænser[:]