Lasse Hoé

Navn:

Lasse Ivan Schildknecht Hoé

Hvor skal du udsendes til:

Masanga Hospital, Sierra Leone

Hvornår:

3. marts  – 3. august 2018

Alder:

25

Uddannelse:

Cand.pharm i Teknologisk Farmaci

Hjemby:

Middelfart, Fyn

Hvad skal du lave i Sierra Leone?

Jeg skal ned og arbejde sammen med de lokale på apoteket, med det formål at optimere hvordan medicin bliver brugt og leveret på hospitalet. I den forbindelse skal jeg også arbejde med at indføre måder hvorpå vi kan holde lageret ajourført i forhold til hvad der udleveres.

Jeg skal også hjælpe de nuværende frivillige læger med at indkøbe medicin til 2019, ud fra en prognose jeg skal lave på det nuværende og det forgange år.

Hvad er din motivation for at tage af sted?

Jeg er lige blevet færdiguddannet som farmaceut fra Syddansk Universitet i Odense og har under hele min uddannelse haft lyst til at rejse, men valgte at prioritere at læse. Nu hvor jeg så er færdig og brænder for at komme ud i verden, er dette projekt en oplagt mulighed for både at få stillet min rejselyst og komme til at arbejde med et vigtigt projekt der kan hjælpe andre.

Hvilke forventninger har du til udsendelsen?

Jeg er spændt på at krydse veje med mennesker der kommer fra en helt anden kultur end mig selv, og prøve at leve mig ind i denne kultur. Jeg håber også at udsendelsen vil udfordre mig både fagligt og personligt, så jeg kommer hjem med en oplevelse for livet.

Nævn tre ting du helt sikkert vil medbringe:

Sci-Fi bøger, solbriller og myggespray