Anders Riber Jespersen

andersNavn:
Anders Riber Jespersen

Udsendes til:
Kilimanjaro School of Pharmacy, Tanzania

Hvornår:
18. november 2014 til 16. april 2015

Alder:
28 år

Uddannelse:
bsc.pharm. og i gang med cand.scient.pharm.

Hjemby:
København

Hvad skal du lave i Tanzania?
Jeg skal arbejde med at udvikle en studenterorganisation på Kilimanjaro School of Pharmacy. Dette kan forhåbentlig give de studerende en stærk platform til at forbedre deres egne leve- og studievilkår.

Hvad er din motivation for at tage af sted?
Jeg har gennem min egen uddannelse været meget engageret i studenterpolitik, hvor jeg har arbejdet for bedre vilkår for studerende i Danmark. Jeg synes det er helt fantastisk, at jeg nu får mulighed for at bruge min organisatoriske erfaring til at hjælpe studerende i Tanzania.

Hvilke forventninger har du til udsendelsen?
Jeg forventer et udfordrende, spændende og forhåbentligt læringsrigt (for mig såvel som de studerende og ansatte på KSP) ophold.

Nævn tre ting du helt sikkert vil medbringe:
1) Ukulele (hvis jeg kan få plads til den)

2) Videokamera

3) Fairphone

One Comment

on “Anders Riber Jespersen
One Comment on “Anders Riber Jespersen
  1. Pingback: Farmaceuter uden Grænser | Ny frivillig på Kilimanjaro School of Pharmacy

Der er lukket for kommentarer.