Tilmeld workshop

Motiveres du af at gøre en forskel for andre? Trives du med at lave projekter i fællesskab med andre? Interesserer du dig for sundhed i udviklingslande eller har lyst til at lære om det?
Kunne du tænke dig at bruge din viden og dig selv for at hjælpe andre? Har du lyst til at sætte dagsorden for Farmaceuter uden Grænsers næste projekt? Har du lyst til at indgå i netværk med fagligt ligesindede?

Kan du svare “JA” på bare ét af de ovenstående spørgsmål, så er vores åbent-husarrangement lige noget for dig!
Så tilmeld dig til til Farmaceuter uden Grænsers åbent-husarrangement.

Tid: 26. februar 2020 fra kl. 19.00 til kl. 21.30 i Pharmadanmarks lokaler,

Sted: Ryggårds Allé 1, 2900 Hellerup.

I løbet af aftenen vil du:

  • Møde frivillige fra Farmaceuter uden Grænser
  • Høre om vores nuværende projekter
  • Være med til at diskutere nye projektideer
  • Få en snak om hvordan du kan engagere dig i Farmaceuter uden Grænser

Uanset om du arbejder som projektleder eller ikke har lavet projekt siden studietiden, så er vi sikre på at din faglighed kan gøre en forskel for bæredygtige projekter om sundhed og sikker brug af medicin i udviklingslande. Vi har brug for ildsjæle der arbejder som eks. projektleder, logistikansvarlig, iværksætter, idémager, kvalitetsansvarlig, organisator, bogholder eller andet og ikke mindst vil engagere sig selv og sin tid i Farmaceuter uden Grænsers arbejde.

Du behøver ikke vide noget om hvordan sundhed og lægemiddeldistribution fungerer i Afrikanske lande, det kan du lære hos os. Vi har brug for DIG og DINE kvalifikationer.

Vi byder på lidt kaffe og kage og godt selskab og glæder os til at se velkendte såvel som ukendte ansigter til en spændende og udbytterig aften.Lyder det som noget for dig, så giv os gerne et vink om du har lyst til at deltage ved at tilmelde dig.